bordenMuz!nder

Mirjam is als fluitist verbonden aan Muz!nder.
Muz!nder is een breed georiënteerd en jong muzikantencollectief, dat vanuit een klassieke achtergrond thuis is in de verschillende muzikale disciplines en podiumkunsten. In wisselende samenstelling en stijl biedt Muz!nder concerten, muziektheater en –projecten en werkt zij op maat voor verschillende opdrachtgevers.

Denk hierbij aan klein muziektheater op festivals, het ondersteunen van koorconcerten, een zwoel avondconcert in de openlucht, maar ook pittig klassiek als Schubert, Brahms, Poulenc en Ravel op de reguliere podia.

Mirjam speelt o.a. in het Programma ‘Tonadillas & Tapas’ wat bestaat uit prachtige Spaanse en Zuid-Amerikaans muziek in combinatie met een wijntje en heerlijke tapas.

Verder speelt ze altfluit in de nieuwe muzikale vertelvoorstelling ‘RATS’ die is geïnspireerd op de klassieke sage van de Rattenvanger van Hamelen. Tijdens het verhaal duikt de Hamelse fluit op in het heden en zien we wat de fluit aanricht bij haar gehoor en haar bespeler. Ook in deze huidige tijd heeft de fluit een betoverde invloed op alles om haar heen en raakt het daarmee thema’s als verleiding, vertrouwen, keuzes, macht en onmacht, net als in het oerverhaal.

Voor meer info en speeldata kunt u kijken op www.muzinder.nl